FAQ

Bočni kao i zavesasti Air-bagovi su deo dodatne opreme koja se može dodati ugraditi na bilo koji standardni/predefinisani paket opreme.

Vozilo možete kupiti putem bilo kog vida finansiranja. Sarađujemo sa svim bankama/lizing kućama koje posluju na našem tržištu, a za okvirnu kalkulaciju ili pomoć pri izboru lizing kuće/banke pozovite naš call centar ili pošaljite upit putem e-maila.

Da biste zakazali test vožnju potrebno je da nas kontaktirate barem jedan dan ranije da bismo osigurali da test vozilo koje hoćete da probate bude raspoloživo u traženo vreme.

Kada odlučite koja Vam specifikacija odgovara i kada konfigurišete boju i dodatnu opremu, možete poslati konfiguraciju na naš mail ili zatražiti porudžbinu putem call centra.

Naravno. Na Škodina vozila kupljena u Srbiji važi garancija u gotovo svim zemljama u Evropi, kao i na ostalim kontinentima. U Vašoj servisnoj knjižici postoji spisak ovlašćenih dilera i servisera u zemlji i inostranstvu.

Kod nas možete kupiti novo vozilo po sistemu staro za novo ukoliko je Vaše vozilo takođe marke Škoda.

Garancija na sva Škodina vozila je 4 godine ili 120.000km, a servisni interval je na godinu dana ili 15.000km (šta pre istekne).

 

 

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE


ŠKODA KONFIGURATOR

ŠKODA Car Configurator

Detaljnije…


ŠKODA PARTNERI
Pronađite najbliži ŠKODA
prodajni salon ili ovlašćeni ŠKODA servis
Detaljnije…


ŠKODA UPUTSTVA
ŠKODA uputstva

Detaljnije…


TEST VOŽNJA
Isprobajte svoju omiljenu Škodu

Detaljnije…