Rezervni delovi

Pored servisiranja vozila iz Volkswagen koncerna i prodaje Škodinih automobila, firma „Ćirinac“ d.o.o. takodje prodaje rezervne delove, pneumatike i svu prateću opremu u svom maloprodajnom objektu.

Prodaja originalnih rezervnih delova

Naravno, posedujemo i magacin rezervnih delova sa preko hiljadu artikala što omogućava veoma brzu intervenciju i osposobljavanje vozila za dalji rad. Eventualnu nadogradnju ili nabavku dodatne opreme za vaša vozila vršimo u najkraćem mogućem roku. U vozila ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove što nam omogućava da dajemo garanciju na izvedene radove i ugrađene delove u trajanju od 24 meseca.

Prateća oprema

  • Kod nas možete naručiti originalne patosnice (gumene/tekstilne) za vaš automobil, kao i presvlake šivene po meri.
  • Castrol je jedan od vodećih proizvođača motronih ulja i već duži niz godina sarađuje sa Škodom. U „Ćirinac“ d.o.o. možete kupiti motorna ulja ovog kao i drugih poznatih svetskih proizvođača.
  • Vršimo ugradnju zaštitnog mehanizma „Zeder“ kao i „GT“ alarm uređaja.
  • Autokozmetika (originalni škodina sredstva za pranje motora, sredstva za pranje i zaštitu felni, tečnost za pranje stakla…)

Akcije

Da bi svoj široki asortiman rezervnih delova i sve prateće opreme učili što pristupačnijim, „Ćirinac“ d.o.o. se trudi da obezbedi stalne popuste i Akcije kako bi smanjili našim klijentima finansijske troškove prilikom popravke svojih ljubimaca.

Budućnost

Sve se menja. U našem centru, trudimo se da se menja uvek na bolje. Trudimo se da budemo uvek na usluzi vernim klijentima. Stalna unapređenja se zahtevaju u svakom segmentu poslovanja. Investicije u opremu, kadrove i uređenje prostora svakako doprinose dostizanju željenog nivoa usluga bez kompromisa. Ne vidimo razlog da tako ne bude i u vremenu pred nama. Možemo da obećamo da ćemo dati sve od sebe u tim nastojanjima.

Ukažite nam poverenje, zauzvrat ćemo Vam pružiti vrhunski kvalitet. Posetite nas!

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE


ŠKODA KONFIGURATOR

ŠKODA Car Configurator

Detaljnije…


ŠKODA PARTNERI
Pronađite najbliži ŠKODA
prodajni salon ili ovlašćeni ŠKODA servis
Detaljnije…


ŠKODA UPUTSTVA
ŠKODA uputstva

Detaljnije…


TEST VOŽNJA
Isprobajte svoju omiljenu Škodu

Detaljnije…