ŠKODA ORIGINALNI REZERVNI DELOVI

Postavili smo iste visoke kriterijume u proizvodnji i razvoju ŠKODA Originalnih rezervnih delova kao što postoje u proizvodnji novih ŠKODA vozila. Mnogi rezervni delovi su razvijeni zajedno sa razvojem novog vozila tako da je montaža jednostavna i brza. Asortiman rezervnih delova obuhvata potrošni materijal, limarske delove, ulje, stakla i farove. ŠKODA Originalni rezervni delovi imaju standardnu dvogodišnju garanciju a pošto su dostupni 15 godina posle završetka proizvodnje modela, nemate brige da ćete naći deo za Vašu ŠKODU.
Delovi 1
DPF FILTERI

Filter DPF je ključan za očuvanje životne sredine što se tiče dizel motora. DPF filter je veoma efikasna i tehnički sofisticirana oprema.

Delovi 1
Delovi 2
LIMARSKI DELOVI

ŠKODA Originalni limarski delovi su mnogo čvršći od neoriginalnih i imaju tri puta deblju antikorozivnu zaštitu. Ovo produžava njihov životni vek uz nepromenjen kvalitet. Originalne dimenzije garantuju laku montažu i zadržavanje prvobitnog izgleda Vašeg automobila.

Delovi 2
Delovi 3
KOČNICE

Svaka naša kočiona pločica je napravljena od najkvalitetnijeg materijala, uz najmoderniju tehnologiju i rigorozne kontrole. Veoma smo svesni činjenice da od njih zavise ljudski životi.

Delovi 3
Delovi 4
AMORTIZERI

Amortizeri imaju izuzetan uticaj na upravljanje, kočenje, habanje pneumatika i prenos vibracija na karoseriju, a samim tim i na komfor putnika.

Delovi 4
Delovi 5
FILTERI

Performanse Vašeg motora će doći u pitanje ukoliko preskočite zamenu filtera ili ugradite neoriginalni model. Samo redovno održavanje garantuje odlične performanse, pouzdanost i dug životni vek motora.

Delovi 5
Delovi 6
AKUMULATORI

ŠKODA originalni akumulatori garantuju dugotrajnu i stabilnu isporuku energije u svim situacijama. Cenićete njihov kvalitet u zimskim danima kada ne budete pokretali automobil više dana. Svi ŠKODA Originalni akumulatori se ne održavaju, a prepoznaćete ih jer su teži od konkurentskih.

Delovi 6
previous arrow
next arrow

ŠKODA ORIGINALNA ULJA

ŠKODA Originalna ulja su napravljena specijalno za Vaš motor. Ona garantuju da će motor postići maksimalne performanse uz minimalnu potrošnju goriva.

ŠKODA Ekonomski delovi

Ova posebna grupa rezervnih delova je dizajnirana za vozila koja su starija od četiri godine tako da je cena njihovog održavanja srazmerna vrednosti vozila. Manja cena ekonomskih delova je postignuta manjom mogućnošću kombinovanja među modelima i prilagođenom konstrukcijom. Materijali koji se koriste su takvi da nema kompromisa kada je sigurnost u pitanju. ŠKODA ekonomski delovi imaju dvogodišnju garanciju, napravljeni su po ŠKODA tehnologiji i garantuju bezbednost i kvalitet. Do njih možete doći preko mreže ovlašćenih dilera ŠKODA.

Zašto kupiti ŠKODA Ekonomski deo?

To su ekskluzivni ŠKODA proizvodi, ali jeftiniji od Originalnih ŠKODA delova. Testirani su prema pravilima Volkswagen Group i imaju dvogodišnju garanciju.

ŠKODA ZAMENLJIVI DELOVI

ŠKODA Zamenljivi delovi su reparirani delovi za vozila bilo koje starosti. U procesu reparacije, delovi se rastavljaju, čiste , mere i testiraju. Individualne komponente svakog dela se repariraju ili menjaju novim. Intenzivno korišćenje repariranih delova znače za zaštitu životne sredine u smislu smanjenja otpada. Takođe, smanjuje se potrošnja energije u proizvodnji

Pogodnosti korišćenja Zamenljivih delova

Manja cena u zavisnosti od vrste dela, 100% kompatibilni sa vozilom, bezbedni i kvalitetni u skladu sa ŠKODA standardima, čuvaju životnu sredinu.

ADBLUE

AdBlue® je ekološko sintetičko sredstvo koje sadrži visok procenat uree (32.5%) i destilovane vode (67.5%). Pomaže da neki ŠKODA modeli sa dizel motorima postignu stroge ekološke standarde. Potrošnja zavisi od stila vožnje, temperature sistema i atmosferskih prilika. Količina tečnosti AdBlue® u rezervoaru se elektronski prati. Vozač dobija informaciju na instrument tabli da je potrebno dopuniti tečnost AdBlue®. Dopunite AdBlue® kod ovlašćenog servisera ŠKODA. Čisto, brzo i jednostavno.

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE


ŠKODA KONFIGURATOR

ŠKODA Car Configurator

Detaljnije…


ŠKODA PARTNERI
Pronađite najbliži ŠKODA
prodajni salon ili ovlašćeni ŠKODA servis
Detaljnije…


ŠKODA UPUTSTVA
ŠKODA uputstva

Detaljnije…


TEST VOŽNJA
Isprobajte svoju omiljenu Škodu

Detaljnije…