REDOVNO ODRŽAVANJE I POPRAVKE

U našoj servisnoj mreži pružiće Vam usluge održavanja vozila u garantnom i vangarantnom roku, ali i druge usluge koje će osigurati dug vek i odlične performanse Vašeg automobila.

service 1
REDOVNO ODRŽAVANJE

Da bi Vaš automobil bio u dobrom stanju, ali i da bi zadržali pravo na reklamaciju i garanciju, potrebno je da ga redovno održavate u ovlašćenoj mreži servisera ŠKODA. Informacije o frekvenciji redovnih servisa, ali i o tome kako da pravilno koristite Vaš automobil, naći ćete u uputstvu za upotrebu koje ste dobili uz automobil.

service 1
service 2
TEHNIČKI PREGLED

Pripremićemo Vaše vozilo za tehnički pregled.

service 2
Service 3
ZAMENA ULJA

Kod ŠKODA ovlašćenih servisa možete redovno menjati ulje i filtere i biti sigurni da će motor Vašeg automobila raditi besprekorno.

Service 3
Service 4
SEZONSKE AKCIJE

Da biste bili sigurni da je Vaš automobil spreman za nastupajuću sezonu, Vaš ŠKODA ovlašćeni serviser redovno organizuje sezonske akcije kada po povoljnim cenama možete pregledati i popraviti svoj automobil.

Service 4
Service 5
ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA

Pružamo uslugu kompletnog održavanja klima uređaja. Proverićemo dihtovanje, proveriti pritisak, funkcije i izmeriti količinu rashladnog sredstva. Operacije obavljamo prema instrukcijama proizvođača i sa najsavremenijim alatima. Ukoliko je potrebno dopunićemo rashladno sredstvo i dezinfikovati sistem sa specijalnim dezinfekcionim sredstvima.

Service 5
Service 6
REGLAŽA TRAPA

Ukoliko točkovi nisu podešeni kako treba, pneumatici će se ishabati vrlo brzo. Zbog toga Vam nudimo reglažu trapa prema specifikacijama proizvođača.

Service 6
Service 7
LIMARSKE I FARBARSKE USLUGE

Vaš ŠKODA ovlašćeni serviser će na profesionalan način izvršiti popravku oštećene karoserije i laka prema tehnologiji koju propisuje proizvođač koristeći ŠKODA originalne delove. To garantuje bezbednost, ali i to da će Vaše vozilo zadržati vrednost koju ima.

Service 7
previous arrow
next arrow

STALNA BRIGA O KUPCU

Briga o našim kupcima ne prestaje kada prodamo automobil. ŠKODA ovlašćeni servisi će uvek brinuti o Vašem vozilu tako da ćete biti njime zadovoljni.

MONTAŽA DODATNE OPREME

Nudimo Vam uslugu profesionalne montaže Originalne dodatne opreme ŠKODA kao što su krovni nosači, sigurnosne brave menjača, tempomata, auto alarma i vučnih kuka. Naši mehaničari će montirati opremu na najprecizniji način i prema instrukcijma proizvođača.

ŠKODA Pomoć na putu

Ukoliko budete imali probleme na putu sa Vašim ŠKODA vozilom, nebitno da li je razlog nezgoda ili tehnički kvar, uvek možete kontaktirati ŠKODA Pomoć na putu. Operator će Vam obezbediti pomoć ili pomoći da sami rešite problem.

Aplikacija MyŠKODA

MyŠKODA je mobilna aplikacija koja će Vam pomoći u svakodnevnim situacijama ne samo u vezi automobila. Tu ćete naći digitalnu verziju uputstva za upotrebu, veliki broj video uputstava a možete i povezati aplikaciju sa Vašim omiljenim serviserom i koristiti različite usluge.

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE


ŠKODA KONFIGURATOR

ŠKODA Car Configurator

Detaljnije…


ŠKODA PARTNERI
Pronađite najbliži ŠKODA
prodajni salon ili ovlašćeni ŠKODA servis
Detaljnije…


ŠKODA UPUTSTVA
ŠKODA uputstva

Detaljnije…


TEST VOŽNJA
Isprobajte svoju omiljenu Škodu

Detaljnije…