Izjava o odricanju od odgovornosti

Ćirinac d.o.o. ulaže maksimalne napore i resurse kojima raspolaže da svi detalji tehničkih karakteristika, dizajna, opreme, materijala, garancija, fotografija i cena Vam budu prikazani ispravno. Ipak ne možemo garantovati da su sve objavljene informacije, cene i fotografije u potpunosti tačni.

 

Sve informacije objavljene na našem sajtu u vreme objavljivanja bile su tačne. Međutim, proizvođač kao i prodavac zadržavaju pravo izmene ponude, cena, opreme, performansi i rokova isporuka bez prethodnog obaveštenja. Podaci i informacije na ovom sajtu služe samo kao smernice i nemaju obavezujući karakter.

 

Zbog ograničenja tehnologije štampe i prikaza na monitorima, boje i lakovi ili drugi materijali prikazani na ovom sajtu mogu se razlikovati u stvarnosti.

 

Za sve aktuelne informacije i više detalja o standardnoj ili dodatnoj opremi i trenutnim aktuelnim cenama i popustima, rokovima i uslovima isporuke kontaktirajte nas na broj telefona +381 11 735 92 00, mail-om: kontakt@skodacirinac.com ili posetom u našem salonu u Višnjička 61V, 11 000 Beograd.

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE


ŠKODA KONFIGURATOR

ŠKODA Car Configurator

Detaljnije…


ŠKODA PARTNERI
Pronađite najbliži ŠKODA
prodajni salon ili ovlašćeni ŠKODA servis
Detaljnije…


ŠKODA UPUTSTVA
ŠKODA uputstva

Detaljnije…


TEST VOŽNJA
Isprobajte svoju omiljenu Škodu

Detaljnije…