ŠKODA FABIA

Prerađen i svež urbani mali auto
Zakaži probnu vožnju

Budite ispred ostalih!

Izaberite ŠKODA FABIA automobil i budite korak ispred paketa, kako na putu, tako i na Vašem automobilu. Uvek ćete ostati jedinstveni zahvaljujući prilagođenom izgledu, pametnoj opremi i jedinstvenim funkcijama Simply Clever. Samouveren i prostran, sa vrhunskim kvalitetom izrade, ne samo da će impresionirati sve urbane istraživače, već je idealan i za potrebe mlade porodice.

<

ATRAKTIVAN STIL!

Za konciznost dizajna i preciznost kompletnog automobila zaslužne su aluminijumske felne, veličine do 18 inča, i maska sa širokom rešetkom hladnjaka koja se uklapa u elegantna prednja svetla. U zadnjem delu se nalaze LED zadnja svetla u obliku slova C. Sledeća faza je da prilagodite izgled vašeg automobila tako da on predstavlja vaš stil.

skoda-fabia-pa-m62-exterior-01
skoda-fabia-pa-m62-exterior-02
skoda-fabia-pa-m62-exterior-03.jpg
skoda-fabia-pa-m62-exterior-04.jpg
skoda-fabia-pa-m62-exterior-05.jpg
previous arrow
next arrow
skoda-fabia-pa-m62-interior-01
skoda-fabia-pa-m62-interior-02
skoda-fabia-pa-m62-interior-03
skoda-fabia-pa-m62-interior-04
previous arrow
next arrow

Mali spolja, veliki iznutra!

Kompaktne dimenzije su pravi blagoslov ako vozite i parkirate u gradu. FABIA takođe nudi prostran unutrašnji prostor i mnoštvo dodatne opreme. Ima rešenje za svaku svakodnevnu situaciju.

 

Slide 1
IDITE U KUPOVINU

Volite kupovinu? Velike prodavnice hrane, oprema za stan ili kuću ili torbe upakovane po poslednjoj modi - sve se uklapa. U prtljažnik možete da stavite od 330 do 1.150 l i prepun je pametnih rešenja. Smestite namirnice u fleksibilni odeljak za odlaganje, mrežni sistem ili okačite na kuku. Lomljive stvari bezbedno spustite na policu za pakete.

Slide 1
Slide2
UŽIVAJTE U DIVNOM VIKEND PUTOVANJU

Da li ste istraživali novi grad ili se odvezli na selo? Podesite vašu rutu u sistemu za navigaciju kako biste izbegli saobraćajnu gužvu koristeći Online Traffic Information. Nakon puta bacite prljave stvari na dvostrani prljažni otirač. Ako vas savlada umor na povratku kući, Driver Alert brine o vama i savetuje vas kad je pravo vreme za odmor.

Slide2
Slide3
IZVEDITE PRIJATELJE

Završili ste dnevne obaveze, veče je tek počelo, šta mislite da izvedete par prijatelja u bioskop? Biće vam zabavno usput. Saputnici će uživati u pogledu sa velikog panoramskog krova. Ako odmarate od priče, Wi-Fi konekcija i držač za tablet će vam dodatno ulepšati putovanje.

Slide3
Slide4
POVEDITE DECU NA PUT

Kad imate slobodan dan, spakujte stvari i krenite u novu porodičnu avanturu.FABIA brine o deci svih uzrasta. Bezbedna dečija sedišta sa Isofix sistemom. Vrata mogu poslužiti i kao mesto za otpatke i prostor za flaše od 0.5l i 1.5l. Za zabavu su zadužena dva USB porta u pozadini i kontrolni sistem na zadnjem sedištu.

Slide4
Slide5
PUTOVANJE U GRAD

FABIA je idealan izbor za svakodnevnu gradsku vožnju. Osim praktičnih dimenzija i odlične okretnosti, takođe poseduje i pomoć pri kretanju na uzbrdici. Nema više stresa tokom čekanja na semaforu dok ste na polovini uzbrdice. Kada završite sa kupovinom, smartfon će vam zahvaljući Parking poziciji pokazati gde ste parkirali auto.

Slide5
Slide6
NEKA SE OKREĆU ZA VAMA

FABIA se izdvaja iz gomile isticanjem karakteristika svog vlasnika. ColourConcept, koji je dizajniran posebno za hečbek verziju, nudi dosta mogućnosti da personalizujete vašu ŠKODU. Zamislite tu slobodu da možete da kombinujete boje karoserije, krova, retrovizora, felni i unutrašnjosti.

Slide6
Slide7
PODRŠKA ZA BICIKLISTE

FABIA se izdvaja iz gomile isticanjem karakteristika svog vlasnika. ColourConcept, koji je dizajniran posebno za hečbek verziju, nudi dosta mogućnosti da personalizujete vašu ŠKODU. Zamislite tu slobodu da možete da kombinujete boje karoserije, krova, retrovizora, felni i unutrašnjosti.

Slide7
Slide8
IDETE NA ODMOR

Razmišljate li o porodičnom odlasku na odmor ovog leta? Ukoliko ne možete sve što ste planirali da spakujete u krovnu kutiju, FABIA nudi još dosta prostora. Da ne brinete tokom dugih vožnji autoputem tu je prilagođeni tempomat. Kad se umorite Auto Light Assist će preuzeti potpunu kontrolu nad svetlima, dok će vas Petrol Stations voditi do benzinskih stanica sa najjeftinijim gorivom.

Slide8
Slide9
POVEZITE VAŠEG LJUBIMCA

Pronašli ste udaljeno mesto na kom biste želeli da se prošetate sa vašim ljubimcem. Povezite bezbrižno vašeg psa koristeći zaštitu na zadnjem sedištu ili u prtljažniku koristeći instaliranu mrežnu pregradu.Tokom vožnje preporučujemo da koristite sigurnosni pojas za pse za bezbednu vožnju za vašeg ljubimca.

Slide9
previous arrow
next arrow

SAVREMENA TEHNOLOGIJA!

ŠKODA FABIA nudi vrhunsku sigurnost i najmoderniju tehnologiju, koja će vam pouzdano služiti svaki dan.

PORODICA FABIA!

Naši drugi automobili u porodici FABIA se zasnivaju na mogućnostima ulaznog modela. Proverite svaki od njih detaljnije i saznajte šta oni nude. Sada je samo na vama da izaberete.

ŠTA VAM SE NAJVIŠE DOPADA?

Izaberite boju koju želite, felne i pogledajte kako Vaša Škoda izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti namestite izgled Vaše Škode FABIA?
Obratite se našem servisu.

NADOGRADITE VAŠU ŠKODA FABIA!

Pripremili smo niz originalnih ŠKODA dodataka kako bi Vaš automobil uskladili sa Vašim individualnim potrebama i zadovoljili Vaše specifične zahteve u posebnim situacijama. Pregledajte ŠKODA E-shop sa bilo kog mesta da biste pronašli pravi originalni pribor za Vašu ŠKODA FABIA.

FabiaSlide 21
Red & Grey paket

Skrenite pažnju na uzbudljive, oštre oblike ŠKODA FABIA sa paketom Red & Grey iz originalnog asortimana Skoda. Ovaj paket sadrži posebno dizajnirane spoljne crvene i sive nalepnice, ukrasni okvir za masku hladnjaka u crnoj boji i crveno kućište bočnog retrovizora.

FabiaSlide 21
FabiaSlide22
PLASTIČNA KADA SA GRANIČNIKOM

Plastična kada je veoma praktična dodatak za prtljažnik. U nju možete da smestite prljave stvari, poput cipela, sportske opreme, baštenskog materijala ne razmišljajući da će unutrašnjost biti zaprljana. Graničnik možete postaviti u kadu tako da prostor podelite na nekoliko manjih delova.

FabiaSlide22
FabiaSlide23
UKRASNI POKRIVAČI ZA PRAG

Želite da zaštitite limariju od prljavštine i oštećenja i istovremeno ulepšate izgled Vašeg auta? CITIGO ukrasni paneli za prag su pravo rešenje. Na crnom pokrivaču umetnut je nerđajući čelik sa CITIGO logom koji doprinosi efektivnijem izgledu.

FabiaSlide23
FabiaSlide24
DIZAJNIRANJE UNUTRAŠNJOSTI

Želite da dodatno individualizujete unutrašnjost Vašeg automobila? Zahvaljujući dizajnerskim folijama sada možete "na oku" uvek imati svoje najbliže i najdraže. Koristeći posebnu online aplikaciju, učitajte i uređujte fotografije, koje ćemo potom konvertovati u dizajniranu foliju.

FabiaSlide24
FabiaSlide25
DEČIJE SEDIŠTE

Tokom vožnje deca moraju da sede u sedištima koja zadovoljavaju propisane uslove. Za decu do 13kg ŠKODA nudi Baby-Safe Plus sedište koje je prošlo rigorozne Euro NCAP bezbednosne testove.

FabiaSlide25
previous arrow
next arrow

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE


ŠKODA KONFIGURATOR

ŠKODA Car Configurator

Detaljnije…


ŠKODA PARTNERI
Pronađite najbliži ŠKODA
prodajni salon ili ovlašćeni ŠKODA servis
Detaljnije…


ŠKODA UPUTSTVA
ŠKODA uputstva

Detaljnije…


TEST VOŽNJA
Isprobajte svoju omiljenu Škodu

Detaljnije…