ŠKODA KODIAQ

Kompaktni i temperamentni SUV
Zakaži probnu vožnju

OTKRIJTE NOVE TERENE!

ŠKODA KODIAQ može da Vas izgledom impresionira na prvi pogled, ali isto tako lako možete da ga vidite kao automobil za svakodnevne porodične potrebe. Uživajte u samopouzdanju i ekonomičnosti, uz ponudu najnovije tehnologije i prostoru za 7 putnika.

DIVLJA LEPOTA!

Savremeni dizajn brenda ŠKODA definitivni izraz demonstrira u KODIAQ-u. Kristalne linije su oštro zasečene do savršenstva, dok preciznost u detaljima stremi ka savršenstvo zajedno sa maskom hladnjaka i visokim ugaonim lukovima točkova.

skoda-kodiaq01
skoda-kodaq02
skoda-kodiaq03
skoda-kodiaq04
previous arrow
next arrow
skoda-kodiaqinterior01
skoda-kodiaqinterior02
skoda-kodiaqinterior03
skoda-kodiaqinterior04
previous arrow
next arrow

AVANTURISTIČKI DUH!

Pogledajte kako je sve jednostavno i lako sa ŠKODA KODIAQ.

SlideKodiaq1
ISPLOVITE

Vožnja do udaljene obale je prilično lak zadatak za KODIAQ, koji može da vuče do 2.5 tona. Za odličnu osvetljenost puta brinu se Full LED farovi. Traier Assist je tu da Vam najzahtevnije delove puta učini najlakšim. Kuku za vuču možete nakon dolaska skloniti jednim jednostavnim pokretom.

SlideKodiaq1
SlideKodiaq2
VIKEND KAMPOVANJE

Učinite porodična putovanja još komfornijim koristeći Sleep paket, koji sadrži podesive naslone za glavu, tri USB porta i Digital Voice Enhancement, koji omogućava da saputnici na zadnjim sedištima čuju čisto i jasno Vaš glas. Area View pruža pogled 360 stepeni oko automobila. Upotrebite LED lampu iz prtljažnika da postavite šator ako je počelo da se smrkava.

SlideKodiaq2
SlideKodiaq3
POVEDITE DECU I NJIHOVE DRUGARE

Krenuli ste po Vašu decu. ŠKODA KODIAQ ima tri reda sedišta i prostor za 7 putnika, tako da možete da se ponudite da sem dece povezete i njihove drugare. Držač za tablet i elektronsko zaključavanje će Vam omogućiti mirnu vožnju sa decom. Kad počnu da izlaze iz auta, bićete zahvalni na štitnicima za ivice vrata.

SlideKodiaq3
SlideKodiaq4
UŽIVANJE ZA RIBOLOVCE

Uživajte i pre no što stignete na odredište. Izaberite ambijentalnu boju svetla, podesite Adaptice Chassis DCC mod i slušajte omiljenu muziku na Canton zvučnom sistemu. Ukoliko ste sami, Easy-open Holder Vam omogućava da flašu otvorite jednom rukom, a Virtuel Pedalotvara prtljažnik laganim pritiskom nogom ispod branika.

SlideKodiaq4
SlideKodiaq5
ISTRAŽITE NEPRISTUPAČNO

Za ŠKODA KODIAQ sa naprednim 4x4 sistemom ne postoji nepristupačan teren. Imate priliku da istražite nova uzbudljiva mesta. Specijalni Off-road režim je dostupan za netipične puteve. Snow režim koristite za uživanje u vožnji na snegu.

SlideKodiaq5
SlideKodiaq6
SASTANAK U CENTRU GRADA?

Ukoliko vodite poslovne ljude na sastanak u centru grada, biće vam potreban komfor. KODIAQ nudi trozonsku klimu i ventilaciju prednjih sedišta. Putnici iza vozača mogu da podešavaju svoja seidšta kako im najviše odgovara. U slučaju kiše u prednjim vratima nalaze se kišobrani. A, najveći problem vožnje u centru grada je parking. Za to je zadužen Parking Spaces servis.

SlideKodiaq6
SlideKodiaq7
ZIMOVANJE

ŠKODA KODIAQ je idealna za zimske sportove. Možete je pripremiti za put i bez izlaska iz sobe. Upotrebom smartfona uključite grejanje. Zagrejani vetrobran će Vam pružiti laganu vožnju u snežnim uslovima. Skije ćete lagano smestiti u ski-box ili na postolje. Ruke ćete ugrejati na već zagrejanom volanu.

SlideKodiaq7
SlideKodiaq8
PROVOZAJTE LJUBIMCA

Ukoliko želite da povedete vašeg ljubimca do udaljenog mesta, jedina briga će vam biti da odredite destinaciju i pogledate vremensku prognozu. Vašeg psa možete da smestite na drugi red sedišta ili u prtljažniku za to posebno predviđeno mesto.

SlideKodiaq8
previous arrow
next arrow

NAPREDUJTE SVAKOG DANA!

ŠKODA KODIAK zajedno sa Vama pazi tokom vožnje, pouzdan saradnik na autoputu, prilikom parkiranja, kada se krećete sa prikolicom, i čak će se sama zaustaviti ako ste u neposrednoj opasnosti.

SISTEMI ASISTENCIJE

Upoznajte se sa svim prednostima na našem interaktivnom sajtu.

PORODICA KODIAQ!

Naši drugi automobili u porodici KODIAQ se zasnivaju na mogućnostima ulaznog modela. Proverite svaki od njih detaljnije i saznajte šta oni nude. Sada je samo na vama da izaberete.

KAKO IZGLEDA TVOJ IDEALAN AUTO?

Izaberite boju koju želite, felne i pogledajte kako Vaša Škoda izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti podesite izgled Vašeg KODIAQ-a?
Obratite se našem servisu.