ŠKODA KAROQ

Kompaktni i temperamentni SUV
Zakaži probnu vožnju

JOŠ JEDAN DOŽIVLJAJ!

Doživite svaki dan na jedinstven način. Krenite na putovanja potpuno novim ŠKODA KAROQ-om, prepuni osećaja sigurnosti za svoju porodicu, prostora za sve vaše hobije i funkcija koje će vam olakšati život.

SOFISTICIRAN KRISTALNI DIZAJN!

Visoko postavljeni farovi i maska hladnjaka ostavljaju utisak snage i samopouzdanja. Uz dinamične proporcije, to je ono što će Vas osvojiti na prvi pogled. Brojni kristalni elementi inspirisani lokalnom tradicijom daju dodatno uzbuđenje dizajnu ŠKODA KAROQ-a.

skoda-kodaq01
skoda-kodaq02
skoda-kodaq03
skoda-kodaq04
previous arrow
next arrow
skoda-karoq-interior01
skoda-karoq-interior02
skoda-karoq-interior03
skoda-karoq-interior04
skoda-karoq-interior05
previous arrow
next arrow

SPREMAN NA SVE!

ŠKODA KAROQ je raznovrstan SUV spreman za sve uslove i sve prepreke.

SlideKaroq1
UŽIVAJTE U VIKEND PUTOVANJU

Radna sedmica je završena i konačno imate slobodnog vremena da odete van grada. Sedite u Karoq, izaberite odgovarajući režim vožnje, prebacite automatski menjač u Tiptronik mod i podesite informacije koje će Vam biti prikazivane na Virtuelnom kokpitu. Ispružite se i uživajte.

SlideKaroq1
SlideKaroq2
IDITE U KUPOVINU

VarioFlex sistem omogućava pomeranje, obaranje i uklanjanje zadnjih sedišta čime se kapacitet prtljažnika dodatno povećava. Od 479 litara do 1.605, a sa uklanjanjem zadnjih sedišta zapremina prtljažnika iznosi čak 1.810 l. Ako su Vam ruke zauzete po izlasku iz radnje, jednostavnim pritiskom na Virtuelnu pedalu otvarate prtljažnik.

SlideKaroq2
SlideKaroq3
VEČERA U CENTRU GRADA

Koristite Online POI pretragu kako biste već tokom vožnje pronašli i rezervisali sto u omiljenom restoranu. Vožnja po mraku je pravo uživanje sa Full LED farovima. Za idiličnu atmosferu unutar Karoqa zaduženi su Canton zvučni sistem sa 10 zvučnika i ambijentalna rasveta. Parking Position Vam olakšava pronalaženje slobodnog parking mesta.

SlideKaroq3
SlideKaroq4
PODRŠKA ZA BICIKLISTE

Podesili ste destinaciju preko Online Route Import u sistem za navigaciju. Ako želite da ponesete i bicikle, ništa lakše. Jednostavnim pritiskom na dugme dobijate na korišćenje nosač za dva bicikla na zadnjem delu automobila. Nakon vožnje, sportska sedišta sa Thermoflux sistemom pružaju i do 4.5 puta više vazduha.

SlideKaroq4
SlideKaroq5
POVEDITE LJUBIMCA

Povedite Vašeg ljubimca na mesta na kojima nije bio. Prvo odaberite gde će da sedi: na zadnjem sedištu na zaštiti za sedište ili u prtljažniku u odgovarajućem dodatku.

SlideKaroq5
Karoq6
IZAĐITE SA PRIJATELJIMA

VarioFlex sistem omogućava da uklanjanjem centralnog sedišta pozadi i pomeranjem dva spoljna sedišta dobijete dva elegantna sedišta. Upotpunite ugođaj velikim panoramskim prozorom i zagrevanjem prednjih i zadnjih sedišta. Ukoliko želite da predahnete od razgovora, tu su LTE Wi-Fi konekcija i držači za tablet.

Karoq6
SlideKaroq7
ISTRAŽITE NEPRISTUPAČNO

ŠKODU KAROQ ne mogu zaplašiti nepristupačni tereni. Sa naprednim 4x4 sistemom lako rešava sve prepreke i daje Vam mogućnost da istražite mesta koja su Vam do skoro bila nepristupačna. Specijalni Off-road i Snow režim olakšaće Vam vožnju i u najtežim uslovima.

SlideKaroq7
SlideKaroq8
UČINITE VOŽNJU JOŠ BOLJOM

ŠKODA KAROQ svakodnevnu vožnju čini dodatno lakšom. Online Traffic Information u sistemu za navigaciju Vam pruža mogućnost da izbegnete saobraćajne gužve. Sklopivi stočići, držači za tablet i USB konektor će držati pažnju deci tokom vožnje. A, u slučaju kiše, ispod suvozačevog sedišta spreman je kišobran.

SlideKaroq8
previous arrow
next arrow

TEHNOLOGIJA ZA UŽIVANJE!

ŠKODA KAROQ je puna savremene tehnologije koja omogućava potpuno uživanje u vožnji, maksimalan komfor i najviši nivo sigurnosti.

SISTEMI ASISTENCIJE

Upoznajte se sa svim prednostima na našem interaktivnom sajtu.

PORODICA KAROQ!

Naši drugi automobili u porodici KAROQ se zasnivaju na mogućnostima ulaznog modela. Proverite svaki od njih detaljnije i saznajte šta oni nude. Sada je samo na vama da izaberete.

KOJA BOJA TI SE NAJVIŠE DOPADA?

Izaberite boju koju želite, felne i pogledajte kako Vaša Škoda izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti namestite izgled Vaše Škode Karoq?
Obratite se našem servisu.