ŠKODA SCALA

Elegantan, kompaktan, porodični auto sa mnogo prostora
Zakaži probnu vožnju

HRABROST VAS VODI NAPRED!

Potpuno nova ŠKODA SCALA biće Vaš oslonac u svakom trenutku. Izuzetna po svojoj praktičnosti i prostoru, odgovoriće na svaki izazov. Osim toga, zaljubićete se u elegantan dizajn, najmodernije sisteme online povezivanja i bezbednosti. SCALA je kvalitetan, moderan automobil koji pruža mnogo više nego što se čini na prvi pogled.

IZVANREDNA OPREMA KOJA IZVANREDNO I IZGLEDA!

ŠKODA SCALA je prvi model koji predstavlja novu fazu u razvoju ŠKODA dizajna. Inspirisana je konceptualnom studijom VISION RS koja odiše sportskim duhom i dinamičnim dizajnom.

skoda-scala01
skoda-scala02
skoda-scala03
skoda-scala04
previous arrow
next arrow
scalainterior01
scalainterior02
scalainterior03
previous arrow
next arrow

PARTNER U SVAKODNEVNIM AVANTURAMA!

Praktična SCALA, sa širokim asortimanom dodataka i Simply Clever rešenjima, biće nezamenljiva za porodična putovanja ili putovanja sa prijateljima.

SlideScala1
PORODIČNO UŽIVANJE

Krenite sa porodicom u novu avanturu. Prtljažnik zapremine od 467 litara omogućava Vam da smestite sve što je potrebno. Za dečiju zanimaciju zaduženi su sklopivi stočići. Pomoću funkcije Online Traffic Information moći ćete da izbegnete saobraćajne gužve.

SlideScala1
SlideScala2
PODRŠKA ZA BICIKLISTE

Isplanirajte vožnju biciklima na udaljenim mestima. Podesite destinaciju i prepustite se navigaciji. Bicikle možete transportovati u prtljažniku, na krovu ili nosaču na zadnjem delu automobila.

SlideScala2
SlideScala3
VREME SAMO ZA SEBE

Petak veče je pravo vreme za romantičnu večeru. Funkcija Online POI Search će Vam omogućiti da rezervišete sto u omiljenom restoranu i to još u toku vožnje. Dok ste na putu opustite se u sedištima sa Suedia mikrofiber presvlakom, klimom sa dve zone i funkcijom za grejanje. Parking Spaces će Vam pronaći slobodno parking mesto.

SlideScala3
SlideScala4
IZAĐITE SA PRIJATELJIMA

Posao je završen i vreme je za druženje sa prijateljima. Tokom putovanja do bioskopa Vaši prijatelji mogu uživati u pogledu kroz veliki panoramski prozor na krovu, a za zabavu su zaduženi Wi-fi konekcija i ŠKODA zvučni sistem.

SlideScala4
SlideScala5
IDITE U KUPOVINU

Bez obzira na vrstu kupovine, ŠKODA SCALA Vam omogućava prostor da smestite kupljene proizvode. Prtljažnik je opremljen pametnim rešenjima, a njegova zapremina se kreće u rasponu od 467 do 1.410 litara. Zahvaljujući mogućnosti obaranja naslona suvozačevog sedišta, možete prevesti stvari dužine do 2,5 metara.

SlideScala5
SlideScala6
POVEDITE LJUBIMCA

Povedite Vašeg ljubimca na mesta na kojima nikada nije bio. Uživaće u vožnji na zadnjem sedištu prekrivenim zaštitnim materijalom i osiguran sigurnosnim pojasom. Jedina Vaša briga je da odaberete gde da vodite Vašeg ljubimca.

SlideScala6
SlideScala7
GRADSKA VOŽNJA

SCALA je savršena za svakodnevnu vožnju po gradu. Sem praktičnih dimenzija, automobil ima i kontrolu za kretanje i zaustavljanje na uzbrdici. Uz ŠKODA SCALA i parkiranje u gradu je dečija igra. U tome će Vam pomoći parking senzori, kamera i poluautomatski Park Assist.

SlideScala7
previous arrow
next arrow

NADMUDRITE SVAKU PREPREKU KOJA VAM SE NAĐE NA PUTU!

Najmoderniji asistenti i vrhunski sistem za online povezivanje učiniće Vašu svakodnevnicu lakšom.

KOJA VAM JE BOJA NAJLEPŠA?

Izaberite boju koju želite, felne i pogledajte kako Vaša ŠKODA SCALA izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti namestite izgled Vaše Škode SCALA?
Obratite se našem servisu.

NADOGRADITE VAŠU ŠKODU SCALA!

Pripremili smo niz originalnih ŠKODA dodataka kako bismo vaš automobil uskladili sa vašim individualnim potrebama i zadovoljili vaše specifične zahteve u vanrednim situacijama. Pregledajte ŠKODA E-shop iz bilo kog mesta da biste pronašli pravi originalni pribor za vaš ŠKODA SCALA.

SlideScala21
KROVNI NOSAČ ZA BICIKL

Zaključan krovni nosač omogućava Vam bezbedan transport bicikla.

SlideScala21
SlideScala22
PAMETNI DRŽAČ

Vaš najbolji prijatelj na dugim putovanjima ukoliko želite da zabavite saputnike na zadnjem sedištu.

SlideScala22
SlideScala23
VEŠALICA ZA ODEĆU

Vešalica za odeću, koja se može montirati na naslone za glavu prednjih sedišta, predstavlja izuzetno praktičan element opreme, posebno za one koji na svojim poslovnim putovanjima nose odelo.

SlideScala23
SlideScala24
SIGURNOSNI POJAS ZA PSE

Sigurnosni pojas za pse je neophodan za svakog vozača ko često vozi svog ljubimca. Pojas sprečava psa da se slobodno kreće i uznemirava vozača. Takođe, štiti psa u slučaju naglog kočenja.

SlideScala24
SlideScala25
RASKLOPIVA PATOSNICA

Rasklopiva dvostrana patosnica (guma/tkanina) omogućava Vam da prekrijete zadnji branik dok unosite stvari koje bi mogle da oštete ili isprljaju automobil.

SlideScala25
previous arrow
next arrow

HRABROŠĆU INSPIRISANA

Ime SCALA potiče od latinske reči za stepenice ili merdevine. Predstavlja simbol „sledećeg koraka“ ŠKODE u dizajnu i performansama u segmentu ŠKODA kompaktnih automobila. Imenom smo želeli da obeležimo tri priče koje su bile inspiracija da ovaj model nazovemo SCALA.

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE


ŠKODA KONFIGURATOR

ŠKODA Car Configurator

Detaljnije…


ŠKODA PARTNERI
Pronađite najbliži ŠKODA
prodajni salon ili ovlašćeni ŠKODA servis
Detaljnije…


ŠKODA UPUTSTVA
ŠKODA uputstva

Detaljnije…


TEST VOŽNJA
Isprobajte svoju omiljenu Škodu

Detaljnije…