ŠKODA RAPID

Moderan hečbek sa prostorom za celu porodicu
Zakaži probnu vožnju

VOLEĆE VAS ZBOG NJE!

Bezvremenski graciozan dizajn ŠKODA RAPID limuzine prikriva pristojan porodični automobil sa ogromnim prtljažnikom. Bilo da je vaša porodica velika ili mala, svaki dan ćete ceniti velikodušan prostor, praktične Simply Clever gadžete, pouzdan rad i niske operativne troškove. Automobil se istovetno ponaša u gradskoj vožnji ili na višednevnom porodičnom putovanju.

VANVREMENSKA ELEGANCIJA!

RAPID je siguran i čvrst. Sa dužinom od 4,50 m impresionira preciznim dizajnom do poslednjeg detalja. Njegova silueta nalik na coupe i dugi međuosovinski razmak posebno naglašavaju eleganciju ukupnog oblika vozila.

skoda-rapid1
skoda-rapid2
skoda-rapid3
skoda-rapid4
skoda-rapid5
previous arrow
next arrow
skoda-rapid-interior01
skoda-rapid-interior02
skoda-rapid-interior03
skoda-rapid-interior04
previous arrow
next arrow

Spreman za izazove!

Iznenadićete se prostranošću, otpornošću i širokim izborom opreme koja će svakodnevne izazove učiniti radošću. Pogledajte sami.

SlideRapid 1
POVEDITE DECU NA PUTOVANJE

Spremite decu i krenite u novu avanturu. RAPID nudi sigurnost deci svih uzrasta. Dečija sedišta možete osigurati Isofix sistemom. Vrata imaju deo predviđen za otpatke, dok dve flašice pića možete smestiti na naslon za ruku ili na držač konzole. Tu su i 2 USB porta. Za sve informacije u vezi puta koje su vam interesantne, tu je Online POI pretraga.

SlideRapid 1
SlideRapid2
UŽIVAJTE U DIVNOM VIKEND PUTOVANJU

Učini da vaše putovanje i razgledanje na putevima izvan grada bude još udobnije. Na autoputu koristite tempomat kako biste održavali postavljenu brzinu. Kada ste umorni od vožnje na putu kući Auto Light Assist će kontrolisati snop svetla, dok će Driver Alert predlagati kada je pravo vreme za odmor.

SlideRapid2
SlideRapid3
PODRŠKA ZA BICIKLISTE

Jednostavno učitajte brižljivo planiranu rutu preko Online Route Import u sistem za navigaciju i krenite. Kad poželite da povezete i bicikl, na krovnom postolju ili na dodatnom nosaču, uvek ćete imati dovoljno prostora. Nakon završetka vožnje, dvostrani podmetač iskoristite za svu mokru opremu.

SlideRapid3
SlideRapid4
IDITE U KUPOVINU

ŠKODA RAPID je takođe odlična za prevoz stvari. Nevažno da li ste išli u manju ili veću kupovinu, postoji rešenje. Prtljažnik je zapremine od 550 do 1.490 litara. Da bi sprečili da se kupljene namirnice prevrću po prtljažniku, koristite predviđene kuke ili druge elemente, kao što je mrežni sigurnosni sistem. Za stvari koje su prevelike za prtljažnik, možete prikačiti prikolicu.

SlideRapid4
SlideRapid5
IDITE NA ODMOR

Da li ste razmišljali o odlasku na odmor automobilom ovog leta? ŠKODA RAPID vam pruža dosta prostora, dok će Climatronic učiniti putovanje još udobnijim. Put ispred vas će biti odlično osvetljen zahvaljujući moćnim biksenonskim svetlima, a multifunkcionalni upravljački uređaj će dodatno olakšati vožnju. Da ne brinete o vremenskoj prognozi ispod suvozačevog sedišta smešten je Simply Clever kišobran.

SlideRapid5
previous arrow
next arrow

TEHNOLOGIJA SA SVRHOM!

ŠKODA RAPID nudi vrhunsku sigurnost i naprednu tehnologiju, koja će vam pouzdano služiti svaki dan.

SISTEMI ASISTENCIJE

Upoznajte se sa svim prednostima na našem interaktivnom sajtu.

PORODICA RAPID!

Naši drugi automobili u porodici RAPID se zasnivaju na mogućnostima ulaznog modela. Proverite svaki od njih detaljnije i saznajte šta oni nude. Sada je samo na vama da izaberete.

KOJA BOJA IZGLEDA NAJLEPŠE!

Izaberite boju koju želite, točkove i pogledajte kako Vaša ŠKODA RAPID izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti namestite izgled Vaše Škode RAPID?
Obratite se našem servisu.