ŠKODA OCTAVIA

Praktičan porodični auto savremene tehnologije i dizajna
Zakaži probnu vožnju

KLASA ZA SEBE!

Saznajte više o ŠKODA OCTAVIA, automobilu koji prkosi svim pravilima. Impresivan dizajn, besprekoran enterijer i vrhunski kvalitet izrade spojeni su u jedinstvenom kompaktnom modelu, što ga čini idealnim izborom. Ovaj automobil je savršen za poslovna putovanja, kao i svakodnevnu gužvu i užurbanost tipične i za male i za velike porodice.

VANVREMENSKI STIL!

Prethodni OCTAVIA modeli su poznati po svom elegantnom i vanvremenskom dizajnu, koji sazreva vremenom. OCTAVIA ne predstavlja izuzetak, već dizajn podiže na još viši nivo, pružajući prepoznatljiv i hrabar izraz kojim se izdvaja iz mase. Kao rezultat toga, nema šanse da pomešate ŠKODA OCTAVIA sa bilo čim drugim.

skoda-octavia01
skoda-octavia02
skoda-octavia03
skoda-octavia04
skoda-octavia05
previous arrow
next arrow
skoda-octavia-interior01
skoda-octavia-interior02
skoda-octavia-interior03
skoda-octavia-interior04
previous arrow
next arrow

Opremljena za svaku situaciju!

Nemoguće je zamisliti svakodnevnu situaciju za koju OCTAVIA nema pravo rešenje. Uverite se sami.

SlideOctavia1
IDITE U KUPOVINU

Bez obzira da li kupujete sitnice ili nameštaj, lako će se uklopiti. Koristite mrežni zaštitni sistem, duple kuke ili druge elemente kako biste fiskirali stvari manjih dimenzija. Automobil omogućava prevoz svih stvari za manje sobe. Prtljažnik je zapremine 1.580 litara (sa oborenim zadnjim sedištima). Za transport stvari dugih do 2.92m jednostavno oborite suvozačevo sedište.

SlideOctavia1
SlideOctavia2
UŽIVAJTE U POSLOVNOM PUTU

Duga poslovna putovanja mogu biti naporna ako ne koristite ŠKODA OCTAVIA. Sve vreme put će osvetljavati moćni LED farovi, a informacije o stanju na putevima možete pratiti preko Online Traffic Information. U zavisnosti od raspoloženja moćete izabrati odgovarajući režim vožnje, po mogućnosti Comfort režim. Na kraju putovanja uvek ćete biti odmorni i fokusirani.

SlideOctavia2
SlideOctavia3
POVEDITE DECU NA PUTOVANJE

ŠKODA OCTAVIA sa brojnim Simply Clever komponentama je idealno porodično auto. Kada povedete decu na putovanje, oslonite gadžete na sklopivi sto za putnike na zadnjem sedištu, na raspolaganju su i 2 USB porta za punjenje, korpe u vratima.

SlideOctavia3
SlideOctavia4
PODRŠKA ZA BICIKLISTE

Ako želite da prevezete vaše bicikle, krovni nosač za bicikle i zadnji nosač za bicikle vam omogućavaju sasvim dovoljno prostora za to. Kada stignete na odredište, jednostavno sklopite nosače.

SlideOctavia4
SlideOctavia5
IDITE NA ODMOR

Da li ste razmišljali o odlasku na odmor automobilom ovog leta? ŠKODA OCTAVIA vam pruža dosta prostora, a omogućava i dodatni prostor preko krovne kutije. Na autoputu koristite tempomat i uživajte u vožnji. Driver Alert prati vaš umor i upozorava kada je idealno vreme za pauzu. Tu je i podrška za pronalaženje najbližih i najjeftinijih benzinskih stanica.

SlideOctavia5
Octavia6
IDITE NA ZIMOVANJE

FABIA se izdvaja iz gomile isticanjem karakteristika svog vlasnika. ColourConcept, koji je dizajniran posebno za hečbek verziju, nudi dosta mogućnosti da personalizujete vašu ŠKODU. Zamislite tu slobodu da možete da kombinujete boje karoserije, krova, retrovizora, felni i unutrašnjosti.

Octavia6
previous arrow
next arrow

TEHNOLOGIJA KOJU ĆETE ZAISTA KORISTITI!

ŠKODA OCTAVIA se ističe u svim oblastima koje su važne za svakog od nas. Maksimalno bezbedni uživajte u snažnom i štedljivom motoru. Najbolje što svet povezivanja može da ponudi predstavlja šlag na torti.

SISTEMI ASISTENCIJE

Upoznajte se sa svim prednostima na našem interaktivnom sajtu.

PORODICA OCTAVIA!

Naši drugi automobili u porodici OCTAVIA se zasnivaju na mogućnostima ulaznog modela. Proverite svaki od njih detaljnije i saznajte šta oni nude. Sada je samo na vama da izaberete.

KOJA BOJA IZGLEDA NAJLEPŠE!

Izaberite boju koju želite, točkove i pogledajte kako Vaša ŠKODA OCTAVIA izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti namestite izgled Vaše Škode OCTAVIA?
Obratite se našem servisu.