Zimske gume uz model Octavia

Skoda OCTAVIA

ZIMSKE GUME UZ MODEL OCTAVIA

Godina jubileja za model Octavia – 60 godina od lansiranja prvog modela.

31.12.2020

Praznična akcija, u kojoj poklanjamo zimske gume svim kupcima modela Octavia, se produžava do 1. marta.

Model Octavia je najprodavaniji ŠKODA model još od svog lansiranja pre 60 godina. Tako je bilo i u ovoj godini, a svakako je tome doprinelo i lansiranje četvrte generacije ovog modela.

U ovoj godini smo se svi suočili sa izazovima koje je pandemija donela, i iako smo se našli u okolnostima koje nismo mogli lako da predvidimo trudili smo se da ih na najbolji mogući način prevaziđemo. Ova godina je za brend ŠKODA izuzetno važna jer smo cele godine slavili 125 godina od osnivanja brenda. Ova godina je takođe i jubilarna godina za najprodavaniji model brenda, a reč je o modelu Octavia. U godini kada slavi 60 godina od pojavljivanja prvog modela, predstavili smo i novu četvrtu generaciju.

Trudimo se da praznično raspoloženje traje što duže i zato produžavamo akciju u kojoj poklanjamo set zimskih guma svim kupcima modela Octavia. Poklon će dobiti svi koji kupe ovaj model do 1. marta.

Sada, kada je Octavia već neko vreme prisutna na našem tržištu i kada je sve češće srećemo na ulicama, čini se da je najvažnija informacija njena cena. Octavia je dostupna po ceni već od 17.208 evra, a Combi verzija ima početnu cenu od 18.204 evra.

POSLEDNJE NOVOSTI
ZIMSKE GUME UZ MODEL OCTAVIA Godina jubileja za model Octavia – 60 godina od lansiranja prvog modela. 31.12.2020 Praznična akcija, u kojoj poklanjamo zimske gume ...
Pročitaj više...
NAJPRODAVANIJI MODEL OCTAVIA - NAJPRODAVANIJI ŠKODA MODEL 05.12.2020 OCTAVIA je najprodavaniji ŠKODA model u prvih devet meseci. Ovu godinu su obeležile velike promene na svetskom ...
Pročitaj više...

Sve novosti

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE