SKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

Robustni gradski crossover savremene tehnologije
Zakaži probnu vožnju

KAD ZNATE ŠTA VAM ODGOVARA!

Predstavljamo potpuno novi KAMIQ, prvi crossover iz ŠKODA proizvodnje. Odmah će vas privući nepogrešiv hrabri dizajn u kombinaciji sa praktičnim predbnostima prostranog gradskog SUVa. Lako ćete se izdići iznad svakodnevne gradske gužve i uživati u komforu i vrhunskoj tehnologiji. Ovaj mali, snažni gradski automobil vam nudi savršenu odnos cena-kvalitet i predstavlja pravo rešenje za vas, nebitno da li ste porodičan tip ili ne.

URBAN DIZAJN!

Sa dobro odmerenim odnosom robustnog dizajna i dinamičnih oblika, KAMIQ poseduje jedinstveni karakter neophodan da se krene sopstvenim putem. Još jedna važna karakteristika ovog ŠKODA crossovera je njegova kompaktna veličina, idealna za udobnu gradsku vožnju. Povišeno sedište vozača pruža vam bolji pregled i olakšava orijentaciju.

skoda-kamiq01
skoda-kamiq02
skoda-kamiq03
skoda-kamiq04
previous arrow
next arrow
skoda-kamiq02-01
skoda-kamiq02-02
skoda-kamiq02-03
skoda-kamiq02-04
previous arrow
next arrow

PREPUSTITE SE UŽIVANJU!

KAMIQ crossover će vam pomoći da se izdignete iznad svakodnevne zabrinutosti i strepnje tokom vožnje kroz gradsku gužvu. Možete maksimalno uživati u urbanoj avanturi zahvaljujući najmodernijoj opremi, online funkcijama i sofisticiranim Simply Clever detaljima.

SlideKaroq1
UŽIVAJTE U VIKEND PUTOVANJU

Radna sedmica je završena i konačno imate slobodnog vremena da odete van grada. Sedite u Karoq, izaberite odgovarajući režim vožnje, prebacite automatski menjač u Tiptronik mod i podesite informacije koje će Vam biti prikazivane na Virtuelnom kokpitu. Ispružite se i uživajte.

SlideKaroq1
SlideKaroq2
IDITE U KUPOVINU

VarioFlex sistem omogućava pomeranje, obaranje i uklanjanje zadnjih sedišta čime se kapacitet prtljažnika dodatno povećava. Od 479 litara do 1.605, a sa uklanjanjem zadnjih sedišta zapremina prtljažnika iznosi čak 1.810 l. Ako su Vam ruke zauzete po izlasku iz radnje, jednostavnim pritiskom na Virtuelnu pedalu otvarate prtljažnik.

SlideKaroq2
SlideKaroq3
VEČERA U CENTRU GRADA

Koristite Online POI pretragu kako biste već tokom vožnje pronašli i rezervisali sto u omiljenom restoranu. Vožnja po mraku je pravo uživanje sa Full LED farovima. Za idiličnu atmosferu unutar Karoqa zaduženi su Canton zvučni sistem sa 10 zvučnika i ambijentalna rasveta. Parking Position Vam olakšava pronalaženje slobodnog parking mesta.

SlideKaroq3
SlideKaroq4
PODRŠKA ZA BICIKLISTE

Podesili ste destinaciju preko Online Route Import u sistem za navigaciju. Ako želite da ponesete i bicikle, ništa lakše. Jednostavnim pritiskom na dugme dobijate na korišćenje nosač za dva bicikla na zadnjem delu automobila. Nakon vožnje, sportska sedišta sa Thermoflux sistemom pružaju i do 4.5 puta više vazduha.

SlideKaroq4
SlideKaroq5
POVEDITE LJUBIMCA

Povedite Vašeg ljubimca na mesta na kojima nije bio. Prvo odaberite gde će da sedi: na zadnjem sedištu na zaštiti za sedište ili u prtljažniku u odgovarajućem dodatku.

SlideKaroq5
Karoq6
IZAĐITE SA PRIJATELJIMA

VarioFlex sistem omogućava da uklanjanjem centralnog sedišta pozadi i pomeranjem dva spoljna sedišta dobijete dva elegantna sedišta. Upotpunite ugođaj velikim panoramskim prozorom i zagrevanjem prednjih i zadnjih sedišta. Ukoliko želite da predahnete od razgovora, tu su LTE Wi-Fi konekcija i držači za tablet.

Karoq6
SlideKaroq7
ISTRAŽITE NEPRISTUPAČNO

ŠKODU KAROQ ne mogu zaplašiti nepristupačni tereni. Sa naprednim 4x4 sistemom lako rešava sve prepreke i daje Vam mogućnost da istražite mesta koja su Vam do skoro bila nepristupačna. Specijalni Off-road i Snow režim olakšaće Vam vožnju i u najtežim uslovima.

SlideKaroq7
SlideKaroq8
UČINITE VOŽNJU JOŠ BOLJOM

ŠKODA KAROQ svakodnevnu vožnju čini dodatno lakšom. Online Traffic Information u sistemu za navigaciju Vam pruža mogućnost da izbegnete saobraćajne gužve. Sklopivi stočići, držači za tablet i USB konektor će držati pažnju deci tokom vožnje. A, u slučaju kiše, ispod suvozačevog sedišta spreman je kišobran.

SlideKaroq8
previous arrow
next arrow

TEHNOLOGIJA ZA UŽIVANJE!

ŠKODA KAROQ je puna savremene tehnologije koja omogućava potpuno uživanje u vožnji, maksimalan komfor i najviši nivo sigurnosti.

SISTEMI ASISTENCIJE

Upoznajte se sa svim prednostima na našem interaktivnom sajtu.

PORODICA KAROQ!

Naši drugi automobili u porodici KAROQ se zasnivaju na mogućnostima ulaznog modela. Proverite svaki od njih detaljnije i saznajte šta oni nude. Sada je samo na vama da izaberete.

KOJA BOJA TI SE NAJVIŠE DOPADA?

Izaberite boju koju želite, felne i pogledajte kako Vaša Škoda izgleda uživo.
Hoćete da u potpunosti namestite izgled Vaše Škode Karoq?
Obratite se našem servisu.