ŠKODA FABIA 2020

ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA

Nova oprema za ŠKODA FABIA

25.7.2019

Za poboljšanu dinamiku, udobnost i bezbednost sada su dostupni Optional Black paket i Comfort paket za ŠKODA FABIA.

ŠKODA FABIA počinje 2020. godinu sa dva nova opciona paketa opreme. Novi Black paket donosi sportske novitete kao što su crna maska hladnjaka i felne od legura u crnoj boji. Novi Comfort paket kombinuje različite opcije opreme kao što su Light and Rain Assist, parking senzori i grejanje sedišta, što čini dodatno udobnijom i sigurnijom čini vožnju modela ŠKODA FABIA. Sem toga, novi senzor kretanja za KESSY sistem za ulazak bez ključa obezbeđuje poboljšanu sigurnost.

U leto 2018. godine ŠKODA FABIA je prošla kroz proces kompletne nadogradnje. Popularno malom automobilu dodati su opcioni LED farovi i zadnja svetla, kao i dodatne bezbedonosne karakteristike kao što su Blind Spot Detect i Rear Traffic Alert low. Kako bi obeležili početak izrade modela za 2020. godinu, češki proizvođač sada nudi dva dodatna paketa opreme za ovaj model. Opcioni paket Black redefiniše izgled ŠKODA FABIA i dodaje sportske elemente (crna maska hladnjaka inspirisana modelom FABIA MONTE CARLO). Ostale opcije u crnoj boji su spoljni retrovizori i aluminijumske felne (dolaze u veličinama id 15 i 16 inča). LED zadnja svetla zaokružuju BLACK paket, koji se takođe opciono može kombinovati sa crnim krovom.

Comfort paket za Ambition i Style
Novim Comfort paketom ŠKODA dodatno poboljšava sigurnost i udobonost tokom vožnje u ŠKODA FABIA modelu. Ovaj paket (u ponudi za Ambition i Style) sadrži Light and Rain assit, koja po potrebi automatski aktivira prednja svetla i brisače vetrobranskog stakla, kao i parking senzore napred i nazad. Grejanje sedišta za vozača i suvozača pruža zadovoljstvo naročito po hladnijem vremenu, dok grejni mlaz za pranje vetrobranskog stakla sprečava zamrzavanje tečnosti za brisače na niskim temperaturama.

KESSY sa novim senzorom pokreta u ključu
Opcioni KESSY sistem ulaza sada ima i novi senzor kretanja u ključu. Na taj način se dodatno smanjuje rizik od krađe i provale. Ako se ključ automobila ne pomera 15 minuta, na primer jer je spušten u fioku ili na radni sto, njegov radio signal se automatski isključuje. Signal se odmah vraća čim se ključ ponovo pomeri. ŠKODA FABIA se zatim može otključati na uobičajeni način i motor se pokreće pomoću dugmeta Start, a sve to bez upotrebe ključa.

POSLEDNJE NOVOSTI
731.300 vozila u 2022. godini Uprkos velikim izazovima Škoda Auto je uspela da isporuči 731.300 vozila širom sveta u 2022. godini 20.1.2023 Kompanija Škoda Auto ...
NOVI ŠKODA BREND IDENTITET NOVI ŠKODA BREND IDENTITET 30.08.2022 ŠKODA AUTO podiže izgled brenda na viši nivo najradikalnijom promenom korporativnog identiteta (CI) u 30 godina ...

Sve novosti

PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE